Pentru a sustine ‘Asociatia Centrul Crestin Dunamis’ puteti dona prin virament bancar:

PREVEDEREA 2% 2015

La fel ca in anii trecuti, Codul Fiscal pune la dispozitia contribuabililor mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2014, catre o entitate non profit.
Conform Ministerului Finantelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similara, contribuabilul trebuind sa completeze formularul 230 (pentru veniturile proveniind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse) si sa le depuna la administratia financiara de care apartin pana la data de 25 mai.

Astfel, puteti contribui la consolidarea lucrarii Domnului prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit catre Centrul Crestin Dunamis.

Acesti 2% nu va costa nimic, nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie, ci sunt o parte din impozitul platit deja in bugetul de stat.

 

  • Daca aveti venituri din salarii completați formularul 230. In cazul in care nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit, puteti lasa necompletata rubrica “Suma”, astfel organele fiscale vor calcula si vira suma admisa, conform legii.
  • Daca aveti venituri din alte surse completati formularul 200, punctul III. Cei care obtin, pe langa salarii, si alte venituri, vor completa Declaratia 200 “Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2014”, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III.
Descarca formularele 200 si 230.